Lee Cooper

Lee Cooper

Od 1908.godine Lee Cooper je u svijetu mode urbana modna marka, sa fokusom na jeans. Britansku kompaniju, na ulazom dijelu Londona, osnovao je Morris Cooper, pionir u svijetu casual odijeće.

Lee Cooper je pravi sinonim za klasični, autentični jeans zadnjih 100 godina. 2008. Lee Cooper pripremio je i kolekciju za engleske sportaše na olimpijskim igrama u Pekingu.

Kolekcija jesen zima 2019.

Komadi iz kolekcije za jesen 2019. godine su nadahnuti britanskim koledžom.

Ovde pronalazimo jakne i  prsluke, majice u različitim bojama s Lee Cooper logotipom, ekološke kožne jakne za one koji vole okolinu.

Lee Cooper pokriva sve stilove i svako će pronaći savršen komad.

Ako ste ljubitelj casual stila, hlače  i džemperi s karakterističnim detaljima Lee Cooper, visoke su kvalitete i to je ono što ćete obožavati u ovoj kolekciji. Dodajte prsluk i par tenisica kako biste imali kompletan outfit.

Za ljubitelje autentičnog trapera, Lee Cooper je pripremio kompletne outfite: jakne, majice, traperice pa čak i torbe i rance.

Paleta boja slična je onoj u ženskoj kolekciji, s nijansama tamno plave, smeđe, trešnje, crvene, plave i sive, Lee Cooper kolekcija jesen-zima 2018/2019 za muškarce zrači isključivo muškom snagom i stavom.

 

Lee Cooper potražite u:
  • Modiani  Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Mostar, Dobrinja, Ilidža, Brčko, Emporium.
  • Fashion Ferhadija,  Tuzla i Gračanica.

 

www.leecooper.com

 


Prijavite se na e-novosti da biste primali informacije o našim zadnjim modnim trendovima i pogodnostima Newsletter